06-70-265-0213 info@ablakuniverzum.hu

Sokan azt gondolják, hogy télen nem lehet ablakot cserélni, ez azonban tévhit!
Mindenki feleszmél ősszel, amikor már elromlik az idő, és a régi 20-30 éves ablakokon süvít be a szél, hogy „Igen, ablakot kellett volna cseréltetnem, de már úgyis mindegy, majd jövőre!”.
De minek fűtené télen az utcát, amikor megelőzhetné a több tízezer forintos fűtésszámlát?
A téli időszakban történő ablakcserénél a változás azonnal érzékelhető, ég és föld a különbség a régi, elavult üvegezéssel rendelkező, már elvetemedett ablakok és az új, 6 – vagy a feletti – kamraszámú, dupla üvegezésű, rendkívül jó hő- és hangszigetelésű műanyag ablakok között. A komfortérzet megnő, elmúlnak azok a napok, amikor fűtés mellett is vacogva, betakarózva gubbasztottunk a lakásunkban.

Számtalan kérdés felmerül ilyenkor, nézzünk a legfontosabbakat:
„Hogyan lehet kicserélni az ablakokat, amikor kint már ítéletidő van? Biztos nem kötnek a felhasznált anyagok mínusz fokokban.”

Megnyugtatjuk, ez a munka elvégezhető az év bármely szakában, hiszen a téli időszak beköszöntével átállunk olyan speciális, „téliesített” anyagokra, melyek biztonsággal megkötnek mínusz 10-12 fokban is.

„Ki fog hűlni az egész lakás, amire megcsinálják az ablakaimat.”

Hideg időben az ablakcsere szobáról-szobára történik, így mindig csak egy szoba ablaka(i) van(nak) kibontva, ezáltal nem hűl ki az egész lakás. Magának a szerkezetnek a kicserélése 15-20 percet vesz igénybe, ami gyakorlatilag megegyezik egy szellőztetés idejével. Ezután már felakasztható a szárny és az utána következő munkálatok már a belső térben folynak.

Következésképpen érdemes a téli időszakban belevágni az ablakcserébe, mert a fűtésszámlánkon garantáltan  érezni fogjuk a pozitív változást, sőt még azon sem kell aggódnunk, hogy kihűl a lakásunk, hiszen a pontos, gyors és precíz munka fogja megteremteni otthonunk szó szerinti melegét!

Kapcsolat

Cím

Horváth Mihály u. 4..
Budapest
1151

Email

info@ablakuniverzum.hu

Telefonszám

06-70-265-0213

Kérjen ajánlatot!

9 + 3 =