06-70-265-0213 info@ablakuniverzum.hu

Tisztelt Érdeklődő!

 

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek cégünket, tevékenységünket, valamint termékeinket, remélve, hogy könnyebbé tesszük választását, valamint eligazodását a nyílászárós cégek rengetegében!

Vállalkozásunk fő profilja műanyag és alumínium nyílászárók, kiegészítők, árnyékolástechnikai eszközök, valamint biztonsági-, és műanyag bejárati ajtók forgalmazása és beszerelése mindezt a Magyarországi nyílászárós piacon fellelhető legkedvezőbb árakon és leggyorsabb szállítási határidőkkel. Küldetésünk és filozófiánk, hogy leendő megrendelőink számára elérhető áron biztosítsunk az elvárásainak megfelelő minőségi nyílászáró profilokat, valamint a hozzá tartozó szolgáltatást is a legmagasabb szinten, vevőink teljes megelégedettsége mellett végezzük!

Cégünk szakemberei több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a nyílászárók és hozzá tartozó kiegészítők beszerelésében, így biztos lehet abban, hogy a legjobb kezekben lesznek nyílászárói, amennyiben cégünket választja! Referenciáink között több nagyobb projektet és több ezer elégedett vásárlót tudhatunk, így büszkék vagyunk arra, hogy cégünket nem csak hirdetések hatására, hanem a jó hírnév és széles termékkínálat miatt keresik meg olyanok, akiknek ajánlottak minket.

Amennyiben érdeklődik termékeink és szolgáltatásaink iránt, vagy kérdése merülne fel, kérem, hívja irodánkat a 06-70-265-0213 telefonszámok bármelyikén, ahol kollégánk készségesen válaszol minden kérdésére, vagy látogasson el bemutatótermünkbe (1151 Budapest, Horváth Mihály u. 4) hétköznaponként 11:00 és 15:00 között, ahol megtekintheti élőben is kínálatunkat!

Reméljük felkeltettük érdeklődését, várjuk megkeresését!

Tisztelettel:
KTGY-Univerzum Kft csapata

Kapcsolat

Cím

Horváth Mihály u. 4..
Budapest
1151

Email

info@ablakuniverzum.hu

Telefonszám

06-70-265-0213

Kérjen ajánlatot!

7 + 11 =