06-70-265-0213 info@ablakuniverzum.hu

Műanyag ablak

Alapkivitelben 6 légkamrás minőségi német profilból készülnek, K(U)= 1.0 W/m2 alacsony nyomású argongázzal töltve, magas hő-, és hangszigetelésű üvegezéssel, kiemelés-gátlóval, résszellőző-funkcióval, hibásműködtetés-gátlóval, Siegenia Aubi biztonsági vasalattal, rendkívül magas minőségű, „A” kategóriás profilból.Ezen kívül prémium kategóriás profilok is megjelennek kínálatunkban, igencsak impozáns paraméterekkel, kiegészítők széles választékával. Termékeink mindegyike rendelkezik a megfelelő minőségi tanúsítványokkal, melyekre 10 év szerkezeti garanciát vállalunk. A nyílászárók egyszerre biztosítják a ma elvárható korszerű megoldásokat, teljes harmóniában környezetükkel, valamint az energiatakarékos megoldások széles skáláját.

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI ESZKÖZÖK

A nyílászárók rendkívül széles skálájának átfogása mellett cégünk az árnyékolástechnika terén is otthonosan mozog. A redőny, reluxa, illetve rovarháló kínálatunk a megbízható minőségű alapkiviteltől, a prémium kategóriásig megtalálható. Minden általunk forgalmazott termékre egyaránt igaz az esztétika és a nagyfokú variálhatóság ötvözése a legmodernebb technikákkal. Minőségi termékeinket 24 hónapos gyári garanciával, az Ön egyedi igényeire szabva gyártatjuk, szereljük fel és építjük be.

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK

Műanyag bejárati ajtóink MABISZ minősítéssel rendelkeznek, masszívak, ellenállnak a külső fizikai hatásoknak és rendkívül jól szigetelnek. Az ajtók és ajtópanelek UV stabil anyagúak, több színben és famintázatban is rendelhetőek, többféle kivitelben, edzett üveggel. Töltse le bejárati ajtó panel katalógusunkat és válogasson kedvére a számtalan forma és a szemet gyönyörködtető színvilág között!

RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTŐK

A nyílászárókra, árnyékolástechnikai eszközökre és műanyag bejárati ajtókra felszerelhető, plusz funkciókat adó kiegészítők széles választékát tekintheti meg az alábbi menüpont alatt. Legyen szó biztonsági üvegezésről, motoros redőnyről, vagy melegkeretről, itt mindent megtalál, amivel biztonságosabbá, komfortosabbá és egyedivé teheti nyílászáróit!

Kapcsolat

Cím

Horváth Mihály u. 4..
Budapest
1151

Email

info@ablakuniverzum.hu

Telefonszám

06-70-265-0213

Kérjen ajánlatot!

5 + 5 =